HIZLI İŞLEM

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}}.00 TL {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}}.00 TL
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Hakkımızda

Kişisel ve mesleki gelişim adına farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere; destekleyici, nitelikli ve iş bulma olanakları yüksek sertifikalı eğitim programları düzenliyoruz. Günümüzde geldiğimiz rekabet koşulları göz önüne alındığında, kişinin kendini geliştirmeden, sertifikalı eğitimlere katılmadan, alanda bir farklılık ortaya koyamadan mesleki alanda kendine yer bulması oldukça zorlaşmıştır.  Sektörden gelen talepler doğrultusunda kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı kişiler yetiştirecek ücretli ve ücretsiz sertifikalı eğitim programlarını tüm Türkiye'ye sunuyoruz. Uzun yıllardır edinilen kurum tecrübesi ve misyonu ile kursiyerlerimize sertifikalı uzaktan eğitim programlarında alabilecekleri maksimum faydayı vermeye çalışarak kamu kurumuna olan güveni ve eğitimi ranta döndüren kurumların, eğitim vermeden sertifika vermelerini engellemek istiyoruz.

GÖREVİ

ÜNVANI  -  ADI SOYADI