Erken Çocuklu Psikolojisi Eğitimi - Canlı Etkileşimli

Alanında uzman akademisyenler Banu Özkan ve Murat Bartan'da #evdekal diyor ve eğitimlerine sizlerin evden katılımı ile devam etmeyi tercih ediyor.
29 Mayıs Cuma günü online eğitim şeklinde düzenlenecek olan çocuk gelişimi ve psikolojisi programına kayıt olmak ve detaylar için ; 0274 443 18 51  numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
İÇERİK HAKKINDA DETAYLAR;
--1 adet ''Erken Çocukluk Psikolojisi'' sertifikası elde edebileceğiniz bir programıdır.
--Çocuk Gelişim Uzmanı Eğitimi
Meslek liselerinin ve üniversitelerin Çocuk Gelişim Bölümünden mezun olan kişiler çocuk gelişim uzmanı olabilir. Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden sınav yoluyla üniversitelere giriş yapılabilmektedir. Bunun dışında eğitim sertifikası veren uzaktan eğitim programları ya da uygulamalı kurslara da katılarak meslek için girişimde bulunabilirsiniz.

*Çocuk gelişim uzmanlarının görevlerinden bazıları şöyledir:

*Hasta çocukların psikolojisini takip etmek ve ailelere bilgiler vermek,
*Ameliyat öncesi çocuklara psikolojik destek vermek,
*Bilgisayar bağımlılığı ve aşırı internet kullanımı gibi sorunlarla ilgilenmek,
*Tırnak yeme, parmak emme, dudak emme ve dudak yeme gibi sorunlar yaşayan çocuklar için rehberlik yapmak,
*Konuşma sorunu olan bebek ve çocukları takip etmek ve rehberlik vermek,
*Toplumsal sınıf farklılıklarının çocuk psikolojisini etkilediği durumlarda bu yönde aileye psikolojik destek ve yönlendirme hizmeti vermek.

--Yayın bant kaydı olarak değil canlı yayın şeklinde gerçekleşecektir.
--Yayın tekrarını 30 gün süre ile izleyebilirsiniz.
--Yayın esnasında görüntülü , sesli ve yazılı şekilde etkileşim olacaktır.
--Kaydınızı http://uzaktanegitimdpusem.dpu.edu.tr/ sitesi üzerinden yapabilirsiniz.
--Canlı yayın ki.uzem.tv sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.
--29 Mayıs Cuma günü olacak program için saatler ;
--1.Oturum 13.30/15.30
Seminer arası 15.30/16.00
2. Oturum 16.00/18.00
--60 ₺ eğitime katılım ücreti bulunmaktadır.
--Sertifikalarınız eğitim bitiminden sonraki en geç 10 iş günü içerisinde alıcı ödemeli olarak (sabit 10₺) kargoya verilecektir.
--Kargo gönderim bilgileriniz eğitim esnasında sizlerden talep edilecektir.

Etkinlik Tarihleri 16 - 29 Mayıs 2020, Cumartesi    |    Saat :19:14
Etkinlik Yeri Dpüsem - Canlı Yayın
Etkinlik Türü Eğitim
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Etkinlik Sitesi http://uzaktanegitimdpusem.dpu.edu.tr/urunler/erken-cocukluk-psikolojisi-semineri-canli-etkilesimli#.XsARjWgzbIU
Konuşmacılar Dr. Öğr. Üy. Murat BARTAN- Dr. Öğr. Üy. Banu ÖZKAN
16 Mayıs 2020, Cumartesi / 228 defa okundu.