Uygulamalı Temel+ileri Excel Eğitimi

Excel kullanımını neden iyi bilmelisiniz?

İş dünyasında en çok kullanılan program olan Excel programını neden iyi bilmeliyiz? Şirketler neden iş ilanlarında sürekli İleri Excel bilgisi şartını koyuyor?

Excel kuşkusuz, iş dünyasının en çok kullanılan programı. Hangi sektörde çalışırsak çalışalım, mutlaka Excel kullanımına ihtiyaç duyuyoruz. CRM gibi programlar büyük işletmelerden, KOBİ türü işletmelere doğru yayılmaya başlasa da, Excel hala tüm işletmeler için hala vazgeçilmez bir program olma özelliğini koruyor.

Excel işletmeler için gerçekten vazgeçilmez yapan, esnek yapısı ve işlevlerini, özelliklerini kullanarak yapabileceklerinizde bir sınır olmamasıdır.

Hemen hemen her iş başvurularında bulunan İleri Düzey Excel kullanım bilgisi, çalışanların, çalışmak isteyenlerin, ister istemez Excel'e ilgi göstermesine ve Excel'i öğrenmesini zorunlu kılıyor.  Üniversitelerimizin bazı bölümlerinde hala hiç Excel ve Office eğitimleri verilmiyor. Genelinde Excel eğitimi orta düzeyde verilirken, Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerde ise yoğun olarak Excel eğitimi veriliyor.  Genel olarak üniversite öğrencileri (belirli bölümler hariç) Excel'in önemini, işe girince anlıyorlar. Özellikle üniversite öğrencileri, Excel eğitimine önem vererek, iyi bir Excel kullanıcıları olmaları gerekmektedir.

02 Ocak 2020, Perşembe / 702 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular