Meslek Mensubu Geçiş Dönemi Eğitim Programı

ÖN KAYIT EĞİTİM PROGRAMI HAKKINDA DERS PROGRAMI

KAMU GÖZETİMİ, MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU (KGK)
İLE DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE
MESLEK MENSUBU GEÇİŞ DÖNEMİ
EĞİTİM PROGRAMI

Ekim dönemi eğitimlerimiz 19.09.2014 günü başlayacaktır. Yeni dönem için ön kayıtlarımız başlamıştır.

KGK MESLEK MENSUBU GEÇİŞ DÖNEMİ EĞİTİMİ - EKİM DÖNEMİ EĞİTİMİ'NE İLİŞKİN DETAYLI BİLGİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Sayın ziyaretçilerimiz; Dumlupınar Üniversitesi - Meslek Mensubu Geçiş Dönemi Eğitim Programı Platformu'na hoşgeldiniz. Web sitemiz üzerinde sunulan kontrolleri kullanarak Eğitim Programı'na ilişkin işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğitim Programı'na ön kaydınızı gerçekleştirmek için, sayfanın üst kısmında yer alan "ÖN KAYIT" düğmesini kullanabilirsiniz.

Sürece ilişkin temel bilgilere, "EĞİTİM PROGRAMI HAKKINDA" düğmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi, sorular ve öneri - düşünceleriniz için; aşağıda sunulan iletişim kanalları aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, Çarşamba