Dpusem Eğitim Programlarının Ertelenmesine İlişkin Duyuru

Koranavirüs gündemiyle Cumhurbaşkanımız başkanlığında ve YÖK Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda alınan tedbir kararı doğrultusunda; tüm üniversitelerimiz gibi Üniversitemiz’de de 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 (üç) hafta süre ile eğitim-öğretime ara verilmiştir.

16 Mart 2020 tarihinden itibaren Üniversitemizdeki Eğitim-Öğretime 3 hafta süreyle ara verilmesi nedeniyle Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DPUSEM) tarafından düzenlenen; tarafımızca duyurusu yapılmış olan tüm eğitim programları tedbiren ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Eğitim programlarına ilişkin ayrıntılar ileriki bir tarihte dpusem.dpu.edu.tr adresi üzerinden duyurulacaktır.

18 Mart 2020, Çarşamba / 883 defa okundu.

Tüm Duyurular